Hírek

Pillantásod nélkül – 10 érdekesség a sorozatról…

2018.07.02. 15:22, Claudia

A telenovellák szerelmeseinek örömére ma egy igazi romantikus mese indul útjára a Stroy4 műsorán.  A Pillantásod nélkül az 1997-es örök darab Esmeralda feldolgozása, ami több mint 20 évvel ezelőtt hódította meg a világot, a sorozat hozzánk is eljutott, óriási sikerrel futott, sőt, a hazai novellanézők annyira komolyan vették a világtalana hősnő megpróbáltatásait, hogy gyűjtésbe kezdek Esmeralda szemműtétjére.

A hazai telenovella rajongók különleges helyzetben vannak, hisz nem csak a legújabb feldolgozását követhetik mától nyomon, a 97-es klasszikus ismétlésébe is belefuthatnak. És ha ma premier, akkor nem maradt más hátra, jöjjenek az érdekes csemegék a Pillantásod nélkül háza tájáról.

 

Pillantásod nélkül eredeti címén Sin tu mirada, 2017. november 13-án startolt Mexikóban, a fináléra 2018. április 15-én került sor, a novella 111 epizód erejéig volt képernyőn.

 

 A sorozat producere Ignacio Sada, akitől a hazai novellanézők a Simplemente Maria (Maria), Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe), és a La intrusa (A betolakodó) telenovellákat láthatták.  

 

Ignacio Sada az elmúlt években a feldolgozások világában találta meg magát, a Pillantásod nélkül ,Salvador Mejía klasszikus novellája, Esmeralda remake.  A 97-es Mejía-s változat nem eredeti ötlet alapján készült, az 1970-es venezuelai Esmeralda átdolgozása, melyben Lupita Ferrer alakította a világtalan hősnőt. Az első adaptációt 1985-ben a venezuelaiak készítették a történetből, majd 97-ben jött Salvador Mejía változata, 2004-ben a Brazilok is felújították, tavaly pedig Ignacio Sada dolgozott a sztorival.

 

A novella főcímdalát Sofia Reyes énekelte.

 

A szereplőválogatáson nagy volt a tumultus, hangzatos nevek pályázták meg a vezető szerepeket. A női főszerepre Scarlet Gruber is bejelentkezet, aki végül Vanessa szerepét kapta meg. Ignacio Sada Claudia Martin-t választotta a látássérült lány szerepére, Martin az Enamorándome de Ramon szereposztásában robbant nagyot, lett 2017 nagy felfedezettje. A színésznő jelenleg is dolgozik a Contracara szereposztását erősíti.

 

Leticia Calderon a felvételek előtt jó kívánságokkal látta el Claudia Martin-t, ugyanazt a sikert kívánta pályatársának, amit anno ő is átélt Esmeralda szerepének köszönhetően.

 

Hogy ki lesz az új Jose Armando? Na, ez a kérdés tartotta csak igazán lázba a közönséget. A producer választása Osvaldo de León-ra esett, a színészen nagy volt a teher, hisz folyton a telenovellák királyához, Fernando Colunga-hoz hasonlították.  

 

A pletykalapok értesülései szerint két kiváló színésznő, Ana Martín és Claudia Ramírez közt nem volt túl jó a hangulat, szerencsére nézeteltéréseik nem voltak hatással a forgatás menetére.

 

Szerelemtől is hangosak voltak a lapok, az a hír járta, hogy Scarlet Gruber és Emmanuel Orenday közt romantikus kapcsolat alakult ki.

 

 

Végül pedig egy szuper videó, a 97-es karakterekkel és a mostaniakkal…

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.07.04. 21:47
Teobald

Jó ez a sorozat nagyon is

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Kedves Barátaim!

2009.10.23-án a hotdog.hu ifjúsági portálon indult útjára a Telenovellák Világa Magazin, ami a Latin sorozatok univerzumába repítette az érdeklődőket. Sajnos a hotdog 2017.05.14-én bezárt, ezért a Telenovellák Világa Magazinnak költöznie kellett. A régi helyre feltöltött tartalmak, közzel 2000 cikk elfog tűnni, amit menteni lehetett, az új helyen is meglesz található! Az új hely pedig a G-Portál! Ezentúl a G-Portál lesz a kedvenc telenovellás magazinotok otthona. Igyekeztem megőrizni a régi hangulatot, ami Viki segítségével létre jött. Köszönöm Viki! És nektek is köszönöm az elmúlt éveket, remélem a jövőben is követni fogjátok az oldalt. Régen Lorenita név alatt hoztam a cikkeket, ezentúl a keresztnevemet fogom használni : Claudia! Szeretettel várom a régi és új tagokat, merüljünk el együtt a telenovellák világában!

Tudjátok Facebookon is megtaláltok,

 

 
 

ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában.

 

 

 

Forrás, ezekről az oldalakról állítom össze a blog tartalmát:
EstiloDf
People en Espanol
NovelaLounge
TVy Espectáculos 
NotiChismesTv
Moisés Gonzalez Twitter
InfoNovelas
Crítica Novela TV
TvboricualUSA
Las Estrellas Novelas
Más Telenovelas

TVyNovelas
TVyMas
TelemundoTelevisa,Univision hivatalos oldala, valamint a telenovellák csillagainak, producereinek közösségi oldalai...

     

Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!