Hírek

Viszály: Konfliktus a színfalak mögött…

2017.09.11. 16:43, Claudia

A képernyőn mosolyognak, barátok, vagy épp a szerelem tüze fűti őket, de a kamera leállásával egymásra se bírnak nézni. A filmtörténelem leghíresebb viszálya, a két hollywoodi legenda, Joan Crawford és Bette Davis közt dúlt. A művésznők egymás iránt táplált gyűlölete még a mai ifjakhoz is eljutott, rivalizálásukból TV sorozat készült. Vajon a Latin-Amerikai sorozatsztárok közt előfordult hasonló? A válaszom igen, csak ma sokkal gondosabban oda figyelnek a sorozat vagy filmkészítők mi az, ami kiszivároghat a nyilvánosság elé. Nincs szűkség a rossz reklámra, arra pedig főként, hogy egy kedvelt, sok pénzt hozó csillagot besározzanak, rombolják hírnevét a rajongók előtt. Következő cikkem ötletéért és anyag gyűjtéséért köszönettel tartozom Agicica88-nak!

Tovább lépve jöjjön az olykor nehezen talált igazság!

Catherine Siachoque és Gaby Spanic

Catherine Siachoque és Gaby Spanic

Két dudás egy csárdában nem fér el. A két gyönyörű és tehetséges színésznő kapcsolata jól indult, aztán a közös munka egymás torkának ugrasztotta őket. A 2002-es La Venganza felvételei alatt mérgesedett el viszonyuk, Catherine sokat panaszkodott Gaby játékára, valamint az sem tetszet a Telemundo színésznőjének, hogy Gaby szerelmi románcba keveredett Jose Angel Llamas-al. 2006-ban tovább folytatódott a csata a Tierra de Pasiones munkálatai alatt. A szóbeszéd szerint Catherine magának szerette volna Valeria szerepét, amit Gaby kapott meg. Ennyi elég is volt, hogy rossz viszonyuk tovább dagadjon. Még ma is utálják egymást, a suttogó bennfentesek állítják: Gaby, Catherine miatt nem kaphat állást a Telemundo-nál, mivel Catherine férje befolyását használja, hogy ellehetetlenítse riválisát. 

 

Pedro Fernández és Marjorie de Sousa

Hölgyeim, egy röpke gondolat erejéig képzeljétek el, hogy a férjetek ünnepelt telenovella csillag, aki szebbnél szebb nőkel dolgozik együtt. Ha a zöldszemű szörny irányit benneteket, Isten óvja a szerelmeteket. Pedro Fernandez hasonló megpróbáltatásokat élt meg. A Hasta el fin del mundo történetét Marjorie de Sousa-val kellett volna sikerre vinniük. Pedro neje a kezdetektől ellenszenvet táplált a szőke színésznő iránt, féltékenysége egyre nőtt. Nem elég, hogy bejárt a forgatásokra, hogy szemmel tartsa férjét és partner nőjét, megtiltotta a színésznek, hogy a csókjeleneteket bevállalja. Az asszony végül választás elé állította Pedro-t, aki a családját választotta, egészségügyi és családi problémákra hivatkozva otthagyta a sorozatott, helyét David Zepeda vette át.

 

William Levy és Alicia Machado, na meg Fernando Colunga…

A kubai macsó, mosolyával és fizikumával azonnal elvarázsolta a közönséget, a természet adta ajándék magával hordozza a kemény kritikát is. William-nek bőven kijutott a kellemetlen megjegyzésekből. Alicia Machado-val színpadon kellett együtt dolgoznia, a közös munka rossz emlékeket hagyott Alicia-ban, tehetségtelennek nevezte William-et.

A telenovellák királya, Fernando Colunga a Pasion forgatásán ismerte meg a kubait, az ellenszenv azonnal létre jött.  Fernando a mai napig nem békélt meg William-el, pocsék színésznek tartja. És még hány szakmabeli állítja ezt William-ről! Bizony, Jorge Salinas és Eduardo Yanez sem kedveli. Vajon a féltékenység áll a háttérben a veteránok részéről?

 

Angelique Boyer és Daniela Castro

A Lo que la vida me robo munkálatai hozták össze a színésznőket, Daniela a gonosz anya, Angelique a szerelmes lány szerepében bizonyított. A színésznők esetében nagyon megy a tagadás rivalizálásukat illetően, ennek ellenére kiszivárogtak olyan pletykák, hogy Daniela-t dühítette Angelique teljesítménye, szerinte csak Jose Alberto Castro-val fenntartott szerelemi kapcsolata miatt kap jó szerepeket Angelique. A híres pofon jelenetekben Daniela bele adott mindent, ami után Angelique sírva távozott. A színésznők mindent tagadnak!

 

Anahi és Sergio Goyri

A Dos Hogares nem muzsikált valami szépen, már ez is megadta a rossz hangulatot a két színész közös jeleneteinél. A legjobban még is Anahi borult ki, állítólag undorodott Sergio Goyri-val forgatott csók jelenetektől. Anahi elutasítja a spekulációt.

 

Mario Cimarro és Ninel Conde, Zuria Vega, Lorena Rojas

A jóképű macsónak nem csak legendássá vált alakításokat köszönhetünk, habitusának is megvan a méltó hírneve. A sorozatok állandó macsója, akiért oda vannak a nők, lehet, hogy a való életben nem is olyan megnyerő modorának köszönhetően? Ninel Conde, Zuria Vega és a megboldogult Lorena Rojas-nak is meggyült a baja a színész magatartásával.

Lorena és Mario az El cuerpo del deseo forgatása alatt a kamera leálltával még egy köszönést sem tudtak megerőltetni a másik irányába.

A Mar de amor munkálatai alatt is megvolt a probléma, Ninel Conde azzal vádolta a színészt, hogy verbálisan és testileg is agresszívan viselkedett vele. Ennyivel nem ért véget a történet, Mario többször megjegyezte, hogy partnernője, Zuria Vega ismert édesapja miatt kapott főszerepet, nem tartja jó színésznőnek. Mario-ra sokszor panaszkodnak, szeret beleszólni a forgatás menetébe, ami sokaknál kiveri a biztosítékot.

Akadnak olyan szakmabeliek, akik teljes mellszélességgel kiállnak Mario mellett. Ignacio López Tarso és Raquel Olmedo szintén a Mar de Amor csapatát erősítették, ők állítják: Mario igazi profi. Így vagy úgy, de a sorozat fináléjára rá nyomta a hangulatot Ninel és Mario harca.

 

Lucero és Silvia Navarro

Szintén két erős és kiváló színésznő, akik nehezen jutottak közös nevezőre. A konfliktusok fő oka: melyikük a nagyobb díva? A Manana es para siempre bármennyire is jól sikerült, a két színésznő örül, hogy túlvan a közös munkán. Hajtépésre nem került sor, profihoz méltóan viselték el egymást.

 

Gaby Espino és Edith Gonzalez

Salvador Mejía a Mundo de Fieras élére Gaby Espino-t választotta vezető csillagnak. Gaby számára ez volt a nagy lehetőség, hisz előtte csak Venezuelai produkciókban hódított. Az álma hamar rémálommá vált, köszönhetően Edith Gonzalez-nek, aki nem tudod megbékélni a producer választásával, az egész stábbot Gaby ellen hangolta. Még egy pofont is lekevert Gaby Espino-nak, akit végül kitettek a sorozatból.

Leticia Calderón és Fernando Colunga

Az Esmeralda forgatásáról sem hiányozhatott a rossz hangulat, a szóbeszéd szerint Lety azt szerette volna, ha a történet végén Esmeralda Dr. Álvaro Lazcano oldalán találja meg a boldogságot, próbálta győzködni az írókat. Az akció Fernando fülébe jutott, amitől nem volt valami jó kedve.

Adriana Fonseca és Thalia

Sok-sok évnek el kellett telnie Rosalinda óta, hogy Adriana Fonseca ősszintén elmondja mennyire utálta a sorozat forgatását, köszönhetően Thalia-nak. Adriana arról mesélt, hogy a felvételek alatt minden Thalia-ról szólt, a többi színésznő nem kaphatott annyi sminket, sőt egyenesen megvonták tőlük, mondván Thalia-tól senki nem lehet szebb.

 

Victoria Ruffo és Danna Garcia, Ariadne Díaz.

Az egyik legkedveltebb csillag, Victoria Ruffo-ról nyílt titok, hogy minden ok nélkül szereti megalázni a számára ellenszenves fiatal felhozatalt. A Televisa falai vannak olyan vastagok, hogy bent tartsák Ruffo botrányos viselkedését, mégis akad két színésznő, akik jól nevelt lányhoz méltóan, kulturáltan nyilatkoztak a pletykákról. Danna Garcia és Ariadne Díaz szűkszavúan, de lényegre törően elmondták a közös munka alatt volt olyan, hogy Victoria még csak a köszönésüket sem fogadta, folyamatosan lekicsinylő magatartást mutatott irányukba. Ariadne azt is nehezményezte, hogy Victoria, az együtt töltött idő alatt egyszer sem nem tudta a nevén szólítani, folyamatosan úgy tett mintha elfelejtette volna.

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Tetszik a cikk! Szívesen olvasnék még ilyenről.

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.09.12. 18:19
-T

Tetszik a cikk! Szívesen olvasnék még ilyenről.

2017.09.12. 08:57
Lynda

Akiket még hallottam:

 

-Ana Brenda Conteras és Daniel Arenas: Ők ugye a Maricruzban dolgoztak együtt. Állítólag ők sem jöttek ki. Állítólag Ana Brenda undorodott Daniel csókjától. Daniel szerint meg Ana Brendának izzadtságszaga van. Igaz ők cáfolták ezeket az állításokat. Ezt talán az is megerősítí,hogy amikor elindult Daniel következő sorozata (A macska) Ana Brenda a közösségi oldalán kívánt neki sok sikert.

-Gaby Spanicnak egyes hírek szerint Chantal Andrével,Luceróval és Michelle Vieth-tel is volt konfliktusa.

-Egyes hírek szerint Danna Garcia és Laisha Wilkins sem jöttek ki az Un gancho al corazon forgatásain.


Válasz:

Köszönöm!  És tényleg, ők is említést érdemeltek volna. Biztos, hogy maradt még le valaki….

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Kedves Barátaim!

2009.10.23-án a hotdog.hu ifjúsági portálon indult útjára a Telenovellák Világa Magazin, ami a Latin sorozatok univerzumába repítette az érdeklődőket. Sajnos a hotdog 2017.05.14-én bezárt, ezért a Telenovellák Világa Magazinnak költöznie kellett. A régi helyre feltöltött tartalmak, közzel 2000 cikk elfog tűnni, amit menteni lehetett, az új helyen is meglesz található! Az új hely pedig a G-Portál! Ezentúl a G-Portál lesz a kedvenc telenovellás magazinotok otthona. Igyekeztem megőrizni a régi hangulatot, ami Viki segítségével létre jött. Köszönöm Viki! És nektek is köszönöm az elmúlt éveket, remélem a jövőben is követni fogjátok az oldalt. Régen Lorenita név alatt hoztam a cikkeket, ezentúl a keresztnevemet fogom használni : Claudia! Szeretettel várom a régi és új tagokat, merüljünk el együtt a telenovellák világában!

Tudjátok Facebookon is megtaláltok,

 

 
 

ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában.

 

 

 

Forrás, ezekről az oldalakról állítom össze a blog tartalmát:
EstiloDf
People en Espanol
NovelaLounge
TVy Espectáculos 
NotiChismesTv
Moisés Gonzalez Twitter
InfoNovelas
Crítica Novela TV
TvboricualUSA
Las Estrellas Novelas
Más Telenovelas

TVyNovelas
TVyMas
TelemundoTelevisa,Univision hivatalos oldala, valamint a telenovellák csillagainak, producereinek közösségi oldalai...

     

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?